Tájékoztatnánk vásárlóinkat , hogy a PUIG gyár augusztus 1- től 31-ig zárva tart. Készlet hiányos PUIG termékeinkkel csak szeptember 10 –től tudjuk kiszolgálni.

PUIG márka története

PUIG  MÁRKA TÖRTÉNETE 
1964

Puig testvérek megalapítják "Ipari Plástico Puig" céget egy 100 négyzetméteres területen Granollersben. Elkezdik gyártani a teljes burkolatát a Derbi és a Vespa motoroknak.

1969

Megrendezik a gyárak versenyét  régi, híres "piros golyók" versenyét. Angel Nieto megnyeri  a világbajnokságot Derbijével , melyet a Puig felöltöztet szélvédővel és idomokkal.

1990

Bemutatkozunk az első nemzetközi motor kiállításon Barcelonában. Elkezdődik európai országokba való export, valamint megjelenünk Milánói és Kölni kiállításon is.

1996

Bevezetjük az első 5 tengelyes CNC gépet. Minden termékeinket házon belül készítünk minőség,megbízhatóság érdekében.

1998
TÜV és az első KBA homologizálásának megszerzése. Betörünk a német piacra.
2002

Az első év amikor egy MOTOGP csapatot szponzorálunk  Team D'Antin és  Norick Abent.

 2002 óta folyamatosan a Moto GP legjobb csapatainak támogatásával együttesen dolgozunk azon, hogy új anyagokat,alakzatokat és formaterveket teszteljünk.Ezeket a fejlesztéseket átemeljük termékeinkre.

2004

Elindítjuk B2B weboldalunkat ebben úttörő szerepet vállalunk szakmánkba.Ez hatalmas lépés, hogy javítsuk ügyfeleink és a belső folyamatok közötti kapcsolatot.

2004

Bemutatjuk  virtuális szélcsatornánkat. Elengedhetetlen eszköz minden termékünk megtervezéséhez,hogy megtaláljuk  a legjobb aerodinamikát és szélvédelmet. 

2011


Raktárunk és  irodánk megújul.VÍZIÓNK ÉS KÜLDETÉSÜNK

A PUIG 1964 óta tervezi, gyártja és forgalmazza saját termékeit. Az évek során szerzett tapasztalatok közvetlenül alkalmazandók minden egyes egyedi termékre ezért a PUIG képes volt megszerezni a sok olyan profi hajtóerőt és motorkerékpárosot, akik használták és használják termékeinket. 

Elkötelezettségünk a minőségi termékek tervezése, kivitelezése és terjesztése terén, amelyek képesek javítani a motorkerékpár és a motorkerékpár OEM technikai felszereltségét a technológiai és biztonsági előadások terén. PUIG csapat szinergiájának köszönhetően, amelynek értékei mindig a legjobb termékfejlesztés.

A minőségi terméknek a technológiái integrációval történő folyamatos fejlesztése mellett a PUIG manapság új termékek tervezésével és fejlesztésével foglalkozó szakosodott tanszékén dolgozik, létrehozva, adaptálva és tesztelve minden olyan új terméket, amely évről-évre szerepel a katalógusunkban.