Tudtad, hogy 50.000.- Ft végösszeget meghaladó rendelés esetén a szállítási költséget minden esetben átvállaljuk?

PUIG márka története

PUIG  MÁRKA TÖRTÉNETE 
1964

Puig testvérek megalapítják "Ipari Plástico Puig" céget egy 100 négyzetméteres területen Granollersben. Elkezdik gyártani a teljes burkolatát a Derbi és a Vespa motoroknak.

1969

Megrendezik a gyárak versenyét  régi, híres "piros golyók" versenyét. Angel Nieto megnyeri  a világbajnokságot Derbijével , melyet a Puig felöltöztet szélvédővel és idomokkal.

1990

Bemutatkozunk az első nemzetközi motor kiállításon Barcelonában. Elkezdődik európai országokba való export, valamint megjelenünk Milánói és Kölni kiállításon is.

1996

Bevezetjük az első 5 tengelyes CNC gépet. Minden termékeinket házon belül készítünk minőség,megbízhatóság érdekében.

1998
TÜV és az első KBA homologizálásának megszerzése. Betörünk a német piacra.
2002

Az első év amikor egy MOTOGP csapatot szponzorálunk  Team D'Antin és  Norick Abent.

 2002 óta folyamatosan a Moto GP legjobb csapatainak támogatásával együttesen dolgozunk azon, hogy új anyagokat,alakzatokat és formaterveket teszteljünk.Ezeket a fejlesztéseket átemeljük termékeinkre.

2004

Elindítjuk B2B weboldalunkat ebben úttörő szerepet vállalunk szakmánkba.Ez hatalmas lépés, hogy javítsuk ügyfeleink és a belső folyamatok közötti kapcsolatot.

2004

Bemutatjuk  virtuális szélcsatornánkat. Elengedhetetlen eszköz minden termékünk megtervezéséhez,hogy megtaláljuk  a legjobb aerodinamikát és szélvédelmet. 

2011


Raktárunk és  irodánk megújul.VÍZIÓNK ÉS KÜLDETÉSÜNK

A PUIG 1964 óta tervezi, gyártja és forgalmazza saját termékeit. Az évek során szerzett tapasztalatok közvetlenül alkalmazandók minden egyes egyedi termékre ezért a PUIG képes volt megszerezni a sok olyan profi hajtóerőt és motorkerékpárosot, akik használták és használják termékeinket. 

Elkötelezettségünk a minőségi termékek tervezése, kivitelezése és terjesztése terén, amelyek képesek javítani a motorkerékpár és a motorkerékpár OEM technikai felszereltségét a technológiai és biztonsági előadások terén. PUIG csapat szinergiájának köszönhetően, amelynek értékei mindig a legjobb termékfejlesztés.

A minőségi terméknek a technológiái integrációval történő folyamatos fejlesztése mellett a PUIG manapság új termékek tervezésével és fejlesztésével foglalkozó szakosodott tanszékén dolgozik, létrehozva, adaptálva és tesztelve minden olyan új terméket, amely évről-évre szerepel a katalógusunkban.